Gezinsbond Dentergem

Afdeling Dentergem

Activiteiten 2021

Bestuur

Gezinsspaarkaart

Kinderoppasdienst

Diensten

Huur de ooievaar

Lidmaatschap

Gewest Tielt


Nationale gezinsbond

 

 

Privacy 

Login 

Kinderoppas

Heb je graag een avondje voor jezelf? Je volgt avondonderwijs of wil er eens tussenuit? Onze kinderoppasdienst staat voor je klaar. Hier zijn alvast drie goede redenen om voor onze babysitters te kiezen.

1. We kennen de oppassers. Elk van hen heeft een gesprek gehad met onze plaatselijke kinderoppasco÷rdinator. Het zijn dus mensen uit uw buurt.

2. Via het vaste tarief van 5 euro per uur zijn zowel de babysitter als je kind(eren) uitstekend verzekerd - de oppas trouwens ook voor de verplaatsing. Dat is pas zonder zorgen de deur uitgaan!

3. Met je lokale kinderoppasco÷rdinator heb je altijd een aanspreekpunt en klankbord dichtbij.

Stap 1: Gezinnen dienen zich ÚÚnmalig te registreren via www.kinderoppasdienst.be. Na een kennismakingsgesprek (met uitleg over de werking van de oppasdienst) worden ze geactiveerd en daarna kunnen ze gebruik maken van de toepassing.
Het gezin kan dan rechtreeks een mailtje sturen naar de oppassers met vraag naar oppas. Via de digitale toepassing kan je de oppasafspraak volgen.

Stap 2: Verzekering. Digitalisering verzekeringsbriefjes + online betalen: de zogenaamde credits.
Tijdens het opassen zijn de kinderoppassers en de kinderen verzekerd voor lichamelijke en materiŰle schade en voor burgerlijke aanspraakbaarheid. En dit voor de som van 1.5 euro per prestatie. De credits worden online aangekocht en betaald.

Heb je nog vragen contacteer Jacqueline Craeymeersch (plaatselijke co÷rdinator)
Statiestraat 161
8720 Dentergem 
051/63.44.62                            

of via mail naar kod@gezinsbond-dentergem.be .

Reserveer via www.kinderoppasdienst.be.

 

 

webmaster Greet Naessens
Last updated: 23-jan-2021.